Skip to main content

Gemeente Tilburg kiest pre-depot van DiVault

Nieuws
Ondertekenen contract gemeente Tilburg DiVault

Gepubliceerd op:

Nieuwe klant Tilburg neemt pre-depot van DiVault af

De gemeente Tilburg heeft na een selectieronde gekozen voor het pre-depot van DiVault als data-archief voor de gemeente. Het pre-depot zal in eerste instantie worden ingezet voor het veiligstellen van informatie uit systemen die verouderd zijn of vervangen worden.

Geen dataverlies of verminking van data

De gemeente Tilburg kan daarmee een compleet en betrouwbaar beeld van het verleden opleveren voor reconstructie en hergebruik, zonder dataverlies of verminking van data. De gemeente zocht een partner die pro-actief advies geeft en voldoende kennis heeft om de kwaliteit van een data-archief te garanderen. Op de foto staan o.a. Jolanda Polkamp (Teammanager IBC) en Wouter Verdaas (adviseur informatiebeheer Gemeente Tilburg).

Over de Gemeente Tilburg:

Per 31 januari 2023 had de gemeente Tilburg 227.794 inwonerswaarmee het de zevende gemeente van Nederland is. De gemeente won dit jaar nog de OD- kwaliteits-award voor beste gemeente op het gebied van digitale transformatie (overgang naar MS365). Deze award werd uitgereikt door OD, hét vakblad voor de Informatieprofessional bij de overheid.