Skip to main content
Servicedesk DiVault
Community

Onze servicedesk en community

We vinden het heel belangrijk dat u goed geïnformeerd wordt en tevreden bent met onze diensten en producten. Ons platform kent een zeer uitgebreide Nederlandstalige online handleiding. Heeft u als klant een vraag of wilt u support? Onze servicedesk is iedere werkdag bereikbaar. Wanneer u een goed idee voor één van onze producten of een idee voor een nieuw product of een onderwerp voor een klant-event, laat het ons én andere klanten van DiVault weten in onze community!

Hoe kunnen we u helpen?

Documentatie

Uiteraard helpen we u graag op weg wanneer u vragen heeft. Op ons platform staat ook een uitgebreide Nederlandstalige documentatie over de verschillende functies. Deze wordt met iedere release vernieuwd. Zo kunt u al veel vragen die u heeft aan de hand van de documentatie zelf oplossen. Ook alle releasenotes kunt u hier terugvinden.

DiVault servicedesk

U kunt de servicedesk gebruiken wanneer u vragen heeft of om verzoeken in te dienen. U kunt inloggen nadat u de uitnodiging heeft ontvangen van ons team. Alle supportverzoeken worden als ticket geregistreerd. Supportmedewerkers dragen zorg voor het adequaat oppakken en afhandelen van de tickets. Een ticket wordt pas afgesloten wanneer deze naar volle tevredenheid is afgehandeld.

DiVault community

Heeft u een goed idee voor één van onze producten of een idee voor een nieuw product of een onderwerp voor een klant-event? Laat het ons en andere klanten van DiVault weten in onze community! Alle klanten kunnen stemmen en reageren op dit gebruikersforum. Heeft u nog geen toegang? Laat dit dan weten via community@divault.nl.

Actueel bij DiVault

Bekijk ouder nieuws