Demo aanvragen

We laten graag zien wat wij en ons platform voor uw organisatie kunnen betekenen

De beste manier om een goede indruk te krijgen van onze diensten en producten is om een afspraak met ons te maken, liefst bij u op locatie. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van onze diensten, ervaringen en producten. Wilt u meer weten over onze organisatie, onze aanpak, ervaring met het gebruik van en migratie naar ons platform e-depot en pre-depot?  Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Demo op locatie van oplossingen e-depot en pre-depot
Demo op locatie van oplossingen e-depot en pre-depot
Demo beheer metadata

Vraag een demo aan voor uw organisatie in drie stappen

1. Vul het formulier in

Vul het formulier zo compleet mogelijk in. Laat ons weten welke oplossing u zoekt en hoe we het beste contact met u kunnen opnemen. De demo is geheel vrijblijvend en geeft u een goed beeld van onze oplossingen.

2. We nemen zo snel mogelijk contact met u op

Wilt u een demonstratie op uw locatie? Of komt u naar ons kantoor in Beverwijk? Uiteraard kunnen we ook een online introductie van onze oplossingen geven!

3. Opnieuw contact na het demo-moment

Na onze software-demo nemen we weer contact op met elkaar om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*

Hoe lang duurt een demo?

Dit is afhankelijk van uw vraag! Onze algemene presentatie en demo bevat de highlights van onze diensten en onze aanpak, de belangrijkste onderdelen en de hoofdprocessen van ons platform. Mocht u specifieke vragen hebben over een bepaald onderdeel, dan zoomen we daar graag op in. We tonen de belangrijkste features en hoe we de oplossing voor u kunnen inrichten. Hoe wij u kunnen ondersteunen met het organiseren, verduurzamen en veiligstellen van uw (oude) informatie. Of: we kunnen ook direct beginnen met dat vraagstuk waar u nu een antwoord voor zoekt.

Wat heb ik nodig voor een demo?

Een goed scherm en internetverbinding is voldoende. Voor de interactiviteit gaat onze voorkeur uit naar een sessie bij u op locatie. Mocht dat niet lukken, dan is een Teams- of Zoommeeting zo gemaakt. En uiteraard bent u altijd welkom op ons kantoor in Beverwijk.

Is het mogelijk om een tweede demo in te plannen?

Na de eerste kennismaking heeft u misschien nog vragen. We nemen na de eerste sessie weer contact met u op. Soms werkt het beter om een eerste verkenning te doen met een klein aantal mensen. We komen graag weer bij u langs om voor een groter gezelschap (ook de uitvoerende mensen) onze oplossingen en het platform te laten zien. Een uitgebreide training voor medewerkers op locatie of bij ons in Beverwijk maakt standaard deel uit van het implementatietraject.

 

Heeft u nog een andere vraag? Bel ons via 085 009 0330 of stuur een mail naar info@divault.nl.

Trots op onze klanten: