Skip to main content

DiVault verwelkomt Charlotte van Hertum als nieuwe Chief Commercial Officer

Nieuws

Gepubliceerd op:

DiVault is verheugd om de benoeming van Charlotte van Hertum aan te kondigen als onze nieuwe Chief Commercial Officer (CCO). Charlotte heeft uitgebreide ervaring in senior posities binnen de tech en media-industrie en een bewezen staat van dienst in het stimuleren van commerciële groei.

Haar passie voor innovatie en haar vermogen om sterke relaties te bouwen met klanten en partners brengen toegevoegde waarde aan het huidige commerciële team van DiVault.

Buiten haar werk is Charlotte een trotse moeder van twee volwassen kinderen en houdt ze ervan om tijd buiten door te brengen in haar tuin of op strand en bos met haar hond. Hans Mannaert, CEO van DiVault, zei over haar aanstelling:

Charlotte’s  visie en vernieuwende benadering van het ontwikkelen van klantrelaties in technisch complexe dienstverlening zijn precies wat DiVault nodig heeft in deze fase van onze groei. Haar betrokkenheid, creativiteit en ervaring zullen een drijvende kracht zijn achter onze ambitie om de toonaangevende partij te worden in het marktgebied van digitale duurzaamheid.”

Hans Mannaert, CEO van DiVault