Skip to main content

DiVault is aanwezig tijdens LIVE! 2024 op 12 maart 2024

Nieuws

Gepubliceerd op:

Het programma voor LIVE! 2024 is bekend! Bereid je goed voor op het evenement door je alvast in te lezen over de verschillende leveranciers en demonstraties. Bijvoorbeeld over de demonstraties van DiVault, zij zijn aanwezig met onderstaande demonstraties:

DiVault – Welke mogelijkheden biedt een PRE-DEPOT?

📌 Dexter 11 | 09.30u – 10.30u

Het e-depot is inmiddels een bekend begrip maar steeds meer gemeenten gaan zelf aan de slag om hun kritische informatie veilig te stellen voordat overbrenging aan de orde is. Het betreft zowel het opschonen, verduurzamen en veiligstellen van informatie uit “oude” als actieve applicaties.

Wat is een pre-depot en wat zijn de mogelijkheden? Gemeente Voorne aan Zee is een fusie gemeenten van Brielle, Westvoorne en Hellevoetsluis en vertelt hoe zij het pre-depot inzetten in het fusie en consolidatieproces.

DiVault – Publiceren en archiveren ten behoeve van de WOO?

📌 Dexter 14 | 11.00u- 12.00u

De WOO vereist niet alleen functionaliteiten om te kunnen publiceren maar creëert ook een archiefvraagstuk. Samen met de Woo-coördinatoren binnen onze klantengroep ontwikkelt DiVault een Woo-portaal.

Dit portaal sluit aan op de Woo-index en binnen dit portaal worden niet alleen de verzoeken/ gevraagde informatie makkelijk toegankelijk gemaakt maar is ook duurzame bewaring via het pre-depot geborgd en is de eventuele vernietiging van informatie-objecten op de gestelde termijn mogelijk.

Welke afwegingen wij samen met klanten hebben gemaakt en welke oplossing dit geeft, presenteren en demonstreren wij in een korte sessie.

Het aantal plekken is beperkt dus kom op tijd !

💬 We zijn benieuwd naar jullie wensen en verwachtingen! Laat ons weten wat je uit de demonstraties tijdens LIVE! hoopt te halen! Benieuwd naar het volledige programma? Kijk snel op https://digitaleoverheidlive.nl/live2024/