Skip to main content

DiVault behaalt ISO 9001 certificering

Nieuws

Gepubliceerd op:

DiVault, toonaangevend Nederlands bedrijf op het gebied van het leveren en ontwikkelen van de oplossing voor duurzame en betrouwbare bewaring van digitale informatie, heeft naast het ISO27001 (informatiebeveiliging) ook de ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement succesvol behaald. Het certificaat is niet alleen verkregen voor de ontwikkeling van de platformen (e-depot en pre-depot) maar ook voor de organisatie, het beheer en de data-migratie diensten.

ISO9001

Kwaliteit speelt altijd al een cruciale rol in de ontwikkeling van het digitaal duurzaam platform en onze dienstverlening. Het behalen van het ISO9001 certificaat is dan ook een mooie bevestiging.

Over DiVault

Als dé expert op het gebied van digitale duurzaamheid werkt DiVault met informatie die essentieel is voor onze samenleving. Thema’s zoals de Wet Open Overheid, de Archiefwet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), cultureel erfgoed, conserveren, toegankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan centraal. DiVault ontwikkelt samen met haar klanten (overheden, culturele en nationale instituten) oplossingen om niet alleen essentiële informatie veilig te stellen, maar ook nieuwe diensten op basis van deze informatie te creëren. Met meer dan 10 jaar ervaring begrijpt DiVault de uitdagingen op het gebied van digitale duurzaamheid. Ontdek het Divault alles-in-één platform voor tijdelijke en definitieve opslag van alle dossiers, gebaseerd op het Open Archival Informaties System (OAIS) architectuur, dat voldoet aan alle richtlijnen van de Archiefwet en Wet Openbaar Bestuur/Wet Open Overheid (WOB/WOO).

Voor meer informatie over onze diensten en informatiebeveiliging, kijk op www.divault.nl en/of stuur een mail naar info@divault.nl