Partners

Digitale archivering is onderdeel van een digitale informatieketen. DiVault werkt dan ook graag samen met partijen die onderdelen/diensten leveren voor die informatie keten. Om te komen tot een integrale aanpak is samenwerking essentieel. Zo werken wij samen met partners die ons ondersteunen om onze dienstverlening optimaal te kunnen invullen maar werken wij ook graag samen met partijen die Digitale Archivering willen opnemen als onderdeel van hun eigen propositie. Bent u geinteresseerd om te partneren met DiVault dan kunt u contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van "partner".

De partners waar DiVAULT onder andere mee samenwerkt zijn:

R5-projects ondersteunt haar klanten, binnen de overheid en het bedrijfsleven, op het gebied van IT-advies, informatie en storagestrategie en -architectuur, archivering, ISO-certificering, project- en interimmanagement.

 

D-Centralize is een groep van enthousiaste SW ontwikkelaars die een gezonde balans zoeken tussen ontwikkelen met Open Source en commerciele producten. Inmiddels zijn zij een vaste partner voor DiVault als het gaat om de bouw van ons archiefsoftware platform.

 

Reddata is gespecialiseerd in het implementeren van Opensource zoeksystemen in complexe omgevingen. De meeste van hun klanten bevinden zich binnen de (centrale en decentrale) overheid, maar ook grotere organisaties als Philips en Shell voorzien zij van advies en oplossingen.  

 

Caringo is wereldwijd marktleider op het gebied van object storage oplossingen en ontwikkelaar van de CAStor software. CAStor software is een zeer schaalbare en qua toegankelijkheid, toekomstvaste oplossing voor het opslaan van grote hoeveelheden ongestructureerde data. 

 

Solcon is een volledig Nederlandse organisatie met ruim honderd medewerkers. Niet zo groot dat klanten nummers worden, maar groot genoeg om het verschil te maken. Onze organisatie is letterlijk in de Hollandse polder geworteld. Dat is zichtbaar in onze nuchterheid èn in onze toegankelijkheid. De datacenters van Solcon voldoen aan de hoogste normen en hebben ook het ISO 27001 certificaat.

 

Vada Archieven is een gerenommeerd bedrijf met 25 jaar ervaring op het gebied van fysieke archiefopslag & -beheer. Wij zijn een enthousiaste organisatie waar klantenservice voorop staat. Daarnaast voldoen onze speciaal gebouwde archiefdepots aan de hoogste beveiligingseisen zodat u uw documenten met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. 
Met onze integrale online oplossing voor politieke én bestuurlijke besluitvorming, verbeteren we de informatiepositie van: raadslid, griffier, college, ambtenaar én burger. We bieden een slimme en samenhangende oplossing die het hele proces ondersteunt: Van idee, via beleidsplan, collegevergadering en raadsvergadering, tot verslaglegging en uiteindelijk opslag in een e-Depot.