Legacy systemen

Veel ondernemingen moeten oude IT systemen in de lucht houden om de informatie die deze systemen bevatten, toegankelijk te houden. Meestal heeft deze noodzaak een juridische grondslag maar het kan ook vanuit onderzoek, educatieve of bedrijfsmatige achtergrond hebben.

Het in de lucht houden van deze oude-legacy systemen is een kostbare en risicovolle aangelegenheid. De ondersteuning van incourante Hard- en Software is duur. Componenten maar ook kennis wordt steeds moeilijker verkrijgbaar.

De zoekdiensten van DiVault zijn ook goed inzetbaar voor het inventariseren en collecteren van data van deze legacysystemen. Daarna kunnen ze worden overgebracht in het DiVault archief en blijven middels dezelfde zoekportal voor zeer lange tijd vindbaar en leesbaar. Er is geen moeilijk en duur migratietraject nodig.

De continuiteit van de informatie de legacy systemen is hiermee gewaarborgd, het IT landschap wordt vereenvoudigd en de operationele kosten worden aanzienlijk gereduceerd.

Informeer over de mogelijkheden van het migreren van uw data vanuit legacy systemen naar het DiVault archief via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Legacy systemen.