Diensten

Geen twee klanten zijn identiek en bovendien heeft elke klant zijn eigen wensen als het gaat om het digitaal archiveren. DiVault beschikt over diverse consultants met uitgebreide ervaring op het gebied van Enterprise Content Management, Informatie Management, Document Management Systemen en Storage architectuur.Deze consultants maken het mogelijk klantspecifieke vraagstukken in te kunnen vullen.

Voordat er uberhaupt gestart kan worden met het plaatsen van digitale informatie in de DiVault omgeving zal er een kort en bondige informatie analyse worden uitegvoerd van de klantomgeving. Dit onderzoek noemen wij een Quickscan.

De quickscan levert het volgende resultaat op:

- een overzicht van het informatie en applicatielandschap,

- verbeterpunten voor de huidige (storage en back-up) inrichting,

- de businesscase voor het toepassen van archivering binnen uw omgeving.

De doorlooptijd van een quickscan duurt 4 tot 6 dagen en wordt voor een vast laag tarief van €5.000,- uitgevoerd. Praktijk leert dat in de meeste klantsituaties het resultaat van de quickscan direct leidt tot een kostenbesparing van de huidige omgeving zonder dat er begonnen is met archivering.

U kunt kosteloos een informatie en kennismakingsgesprek met 1 van onze consultants aanvragen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van "Informatiegesprek".

In dit gesprek kunnen wij specifiek voor uw omgeving duidelijk maken wat de beste aanpak is en wat de voordelen zijn om aan te sluiten op de DiVault service.

Hieronder is schematisch weergegeven hoe wij u stapsgewijs kunnen ondersteunen bij het implementeren van een Digitaal Archief.