Betaalbaar

Als klant van DiVault betaalt u op basis van gebruik per maand in de vorm van een abonnement. Met het schaalbare SaaS model hoeft u zelf geen grote investeringen in hard- en software te doen. Uw kosten worden zo transparant en voorspelbaar.

Door gebruik te maken van een robuuste, met standaardcomponenten gebouwde oplossing, liggen de kosten per Gb substantieel (50-80%) lager dan de stand-alone propriety oplossingen die nu in de markt beschikbaar zijn. Daarnaast liggen de kosten van opslag, stroom, m2 en beheer, veelal lager dan de primaire opslagsystemen die klanten in gebruik hebben. Met archiveren kunnen dus direct kosten worden bespaard.

Naast het archiveren van informatie vanuit actieve applicaties is DiVault uitstekend te gebruiken om data van verouderde legacy systemen, te archiveren. De betrokken systemen, inclusief software licenties en Hardware support contracten, kunnen daarna worden ontmanteld. DiVault zorgt dat de data beschikbaar en benaderbaar blijft. De besparingen zijn aanzienlijk en de beschikbaarheid van de informatie blijft gewaarborgd.

Gedetailleerde prijsinformatie en voorwaarden kunt u aanvragen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van Prijsinformatie.